VPS Access Control

VPS Access Control

Reguleer de toegang tot uw locatie

Om uw locatie te beschermen tegen onbevoegden biedt VPS Beveiliging verschillende toegangscontrolesystemen geschikt om te gebruiken binnen allerlei sectoren. Zo bent u ervan verzekerd dat enkel en alleen het toegestane personeel of bezoekers zich op het terrein begeven. Ook bieden de controlesystemen door middel van slimme technieken de mogelijkheid om personeel en bezoekers te registreren.

✓ Tourniquets

✓ Aanwezigheidsregistratie

✓ Slagbomen

✓ Schuifpoorten

Tourniquets

Dit stand-alone toegangscontrolesysteem is verkrijgbaar in verschillende formaten: manshoog op stelconplaat, heuptourniquet, 10- of 20-voets container met of zonder portiersloge, looppoort, en met één of twee tourniquets en een mobiele check-in- en uitbox.

  • Robuuste constructie
  • Eenvoudig te bevestigen aan bestaande (bouw)hekken
  • Afsluitbaar met stalen rolluiken
  • Capaciteit 1.200 personen per uur
  • Systeem kan ook zonder portier functioneren
  • Volledige integratie van portiersloge, toegangssysteem en tourniquets

Slimme aanwezigheidsregistratie

Wilt u een tourniquet gebruiken voor de registratie van uw personeel of bezoekers? Of bent u op zoek naar een manier om een beperkt aantal mensen toegang te verlenen tot het terrein? Dan kunt u gebruik maken van toegangspassen, welke tevens geïntegreerd kunnen worden met verschillende personeelssystemen om bijvoorbeeld ook werktijden van uw personeel bij te houden. In geval van nood geeft het systeem een direct overzicht van de aanwezige personen. Deze informatie wordt aan u beschikbaar gesteld via een cloud based portal welke u zowel via desktop als mobiel kunt gebruiken. Het systeem voldoet aan alle geldende wet- en regelgevingen, zodat u verzekerd bent van een veilige oplossing.

De tijdsduur van toegang tot het terrein kan vooraf per persoon worden bepaald. Indien nodig kunnen er ook tijdelijke passen aangemaakt worden met een beperkte geldigheidsduur. Het is niet mogelijk om in te loggen als er gedurende de vorige sessie niet is uitgelogd (anti pass-back functie). Toegangspassen kunnen volledig gepersonaliseerd worden met bedrijfslogo, naam en foto.

Slagbomen

Om de toegang van voertuigen tot uw terrein of bouwplaats te reguleren, kunt u bij de entree slagbomen plaatsen. De slagbomen die VPS levert zijn robuust, veilig en betrouwbaar. Slagbomen zijn er in verschillende afmetingen van minimaal 3 meter tot maximaal 10 meter breed. Slagbomen kunnen uitgerust worden met onderstaande componenten:

  • Handzender(s)
  • Drukknoppen (open en dicht)
  • Kentekenherkenning
  • Meldzuilen laag en hoog (personenauto’s of vrachtwagens)
  • Onderrok
  • Detectielus
  • GSM-intercom
  • GSM-kiezer
  • Zwaailamp

Schuifpoorten

De elektrische schuifpoort biedt diverse voordelen en zorgt voor een efficiënte en veilige doorstroom van vrachtverkeer op uw locatie. De tijdelijke schuifpoort kan worden uitgerust met verschillende toegangscontrolesystemen, waarmee u de controle over uw terrein behoudt. Bovendien fungeert de poort als een fysieke barrière om onbevoegden buiten te houden. Schuifpoorten kunnen uitgerust worden met onderstaande componenten:

  • Handzender(s)
  • Drukknoppen (open en dicht)
  • Meldzuilen laag en hoog (personenauto’s of vrachtwagens)
  • Detectielus
  • GSM-intercom
  • GSM-kiezer
  • Zwaailamp

 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van VPS Access Control bij u op locatie? Neem dan gerust contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan, wij staan u graag te woord.

Misschien ook interessant

 

Bouwplaatsbeveiliging

Bescherm uw bouwplaats met bouwplaatsbeveiliging van VPS Op bouwplaatsen ontstaat jaarlijks voor meer dan 100 miljoen euro aan schade. En dan gaat het pas om de directe gevolgen van bijvoorbeeld vandalisme en diefstal. De indirecte schade is vaak nog een…
Lees verder
 

Keetbeveiliging

Maak gebruik van VPS keetbeveiliging om uw bouwkeet of ketenpark draadloos en effectief te beveiligen tegen diefstal. In bouwketen zijn vaak waardevolle spullen te vinden voor inbrekers, zoals bouwtekeningen, laptops, gereedschap, sanitaire voorzieningen, cv-ketels en andere inboedel. Keten zijn gedurende…
Lees verder

Ontdek onze projecten

 
 
Opdrachtgever: Trebbe

Bouwplaatsbeveiliging Trebbe

Periode: februari 2024 - heden
Trebbe is een familiebedrijf met een rijke geschiedenis van meer dan 112 jaar en staat bekend om zijn veelzijdigheid en…
Lees verder
 
 
Opdrachtgever:  BAM Infra BV

Rijplatenbeveiliging bij aanleg hoogspannings-verbinding

Periode:  januari 2023 – april 2023
Om rijplatendiefstal te voorkomen hebben we op dit project het VPS SmartEyes Alarm ingezet.
Lees verder
 
 
Opdrachtgever: Ouwehand Bouw Katwijk

Bouwplaatsbeveiliging De Blauwe Kreken in Poeldijk

Periode: oktober 2022 – mei 2024
Op De Blauwe Kreken zijn drie VPS Smart Towers geplaatst. De VPS Smart Tower is een effectief CCTV-camerasysteem met opname…
Lees verder

Persoonlijke service

Met VPS kiest u voor beveiligingsoplossingen van hoge kwaliteit en een uitstekende 24/7 dienstverlening. Onze monteurs en accountmanagers voeren periodieke controles uit en staan dagelijks voor u klaar.

Advies op maat

Iedere locatie is uniek en daarom brengen wij altijd een bezoek aan uw locatie, voordat wij een kosteloos en vrijblijvend beveiligingsplan op maat – incl. CAD tekening - voor u samenstellen.

Gerenommeerde PAC-meldkamer

Onze alarmmeldingen worden geverifieerd en opgevolgd door een gerenommeerde, onafhankelijke PAC-meldkamer.

Uitstekende alarmopvolging

VPS beschikt over een landelijk dekkend netwerk aan alarmopvolgers die korte aanrijtijden hanteren.